Info

Bellanranta

Bellanranta on aktiviteettikeskus, josta löydät neljä toisiaan täydentävää toimijaa:

Seikkailuihin houkuttelee huikea 3 500 neliön HopLop, jonka tulivuoret kohoavat Bellanrannassa entistäkin korkeammalle. Uuden konseptin mukainen seikkailupuisto avautui perjantaina 6.1.2017. HopLop tarjoaa mahtavat puitteet liikunnalliseen vapaa-ajanviettoon lasten ja aikuisten kesken sekä hulvattoman hauskoille synttäreille.

Menoa ja meininkiä löytyy myös pihan toiselta laidalta, jossa Huippu Centerin trampoliiniareena luo nostetta arkeen. Lähes 400 neliötä eri vahvuisia trampoliineja ja muhkea hyppymonttu kutsuvat temppuilemaan joko yksin tai yhdessä. Trampoliiniareena on mahdollista varata myös omalle porukalle: joko teidän kaverinne ovat käyneet tramppasynttäreillä?

Huippu Centerin ydin on viihtyisä kuntosali, jossa on laadukkaat laitteet monenlaiseen treeniin: lihaskuntoharjoittelu, siistit sisälenkit sekä toiminnallinen ja kuntouttava harjoittelu sujuvat Centerissä huippufiiliksellä. Virtuaaliohjattujen tuntien tunnelma on poikkeuksellinen, ja löylyt mainiot.

Centerin naapurina toimii Sawo – jossa voima on voimaa. Voimanostoon, painonnostoon sekä CrossFitiin ja kahvakuulaurheiluun keskittyvään Sawoon jokainen on tervetullut omana itsenään. Alkeiskurssit ja raudanlujat valmentajat opastavat voimaharjoittelun pariin turvallisesti ja tuloksekkaasti. Sawossa, kuten koko Bellanrannan alueella, meno on mutkatonta ja mukavaa. Sawon yhteydestä löydät myös muksulan, jos pihan muu tarjonta ei vedä pilttejä puoleensa.

Sawoa vastapäätä sijaitsee Kuopion Oheisharjoittelukeskus, joka tarjoaa muunneltavat tilat erilaisten joukkueiden ja yksilöurheilijoiden tarpeisiin. Useat kuopiolaiset junnujoukkueet monipuolistavatkin harjoitteluaan Oheisharjoittelukeskuksen luomin mahdollisuuksin.

Junioreitaan kyyditsevänä vanhempi voi itsekin nauttia Oheisharjoittelukeskuksen ohjatuista viikkotunneista tai hyödyntää tiloja vapaiden vuorojen mukaisesti. Vaihtoehtoisia treenipaikkoja löytyy läheltä Sawosta ja Huippu Centeristä. Tavoitteemme on liikuttaa koko perhettä, yhden pysähdyksen taktiikalla.

Lue lisää yritysten verkkosivuilta ja tule tutustumaan!